Valg af sprog på bookingsiden

Det er muligt at aktivere og redigere flere sprog på bookingsiden, hvis der er brug for at kunderne skal kunne vælge, hvilket sprog de ønsker at se bookingsiden på.

Valg af aktive sprog

De sprog, bookingsiden skal kunne vises på, skal aktiveres under"Indstillinger - Online booking - Layout - Sprog", og omfatter følgende sprog:

• Dansk (standard)
  • Engelsk
  • Norsk
  • Svensk
  • Tysk
  • Hollandsk

Standardsproget kan ikke fravælges på bookingsiden.

Redigering af tekster på de aktive sprog

Tekster på de aktiverede sprog kan redigeres for følgende:

• Bookingsidens tekster under "Indstillinger - Online booking - Generelt"
  • Navn og beskrivelse for kategorier
  • Navn og beskrivelse for services
  • Navn og beskrivelse for holdtyper

Teksterne på de enkelte sprog redigeres ved klik på knappen "Oversættelser" øverst til højre i redigeringsvinduet på de enkelte elementer, fx når man redigerer en service og har servicens redigeringsvindue åbent.

Ved at bruge "Udfyld automatisk" funktionen, udfyldes den oversatte tekst med en oversættelse fra Google Translate ud fra den tekst, man har indtastet på dansk. Det er vigtigt at understrege, at denne oversættelse ikke nødvendigvis er helt korrekt, så man derfor altid selv bør korrekturlæse og evt. rette den til.

Valg af sprog på bookingsiden

På bookingsiden vises et lille flag i toppen af siden med det aktuelt valgte sprog. Hvis man klikker på flaget kommer en lille menu frem med mulighed for at vælge et af de andre sprog, der er aktiveret for bookingsiden.