Online betaling med Stripe

Stripe er blandt verdens største betalingsudbydere og giver en brugervenlig og nem betalingsmulighed med betalingskort som VISA og MasterCard.

Opsætning af Stripe

Under "Indstillinger - Udvidelser - Online betaling" findes opsætningen af Stripe. Der skal indtastes 2 værdier fra Stripe, som du finder på din konto hos Stripe.

1. Publishable key (Starter med pk_live_*****)
  2. Secret key (Starter med sk_live_*****)

Opsætningen i Onlinebooq ser sådan her ud:

Enten finder du værdierne direkte på dit Dashboard hos Stripe som dette eksempel:

Eller også kan du se og administrere dine API keys under menuen "Developers - Api keys" i venstre side. Det ser sådan her ud:

Enten kan du benytte den standard "secret key" der findes på kontoen eller du kan oprette en ny key specifikt til brug i Onlinebooq.