Søg i vores katalog af
guides og svar på spørgsmål

MailChimp

Ønsker du at få overført de kunder i Onlinebooq der accepterer nyhedsbreve på email til MailChimp, så kan den automatiske integration imellem de 2 systemer klare det for dig.


Du skal selvfølgelig bruge en MailChimp konto og du skal her oprette en API key under "Account -> Extras -> API keys". Du kan give den en "label" der hedder Onlinebooq eller lign, så du altid ved hvad nøglen bruges til.


Det er også nødvendigt at have en "liste" oprettet i MailChimp.


For at færdiggøre opsætningen i Onlinebooq finder du "Indstillinger -> Moduler".


Her aktiverer du MailChimp integrationen og indtaste din netop oprettede API key fra MailChimp og vælger hvilken liste i MailChimp som kunderne skal overføres til.Herefter vil kunderne løbende blive overført til MailChimp.


Hvis du har mange kunder ved oprettelsen af integrationen, så kan det lige tage lidt tid før de alle er overført.


Et par detaljer omkring integrationen:

Kunderne bliver overført med status "Subscribed". Det betyder at de *ikke* modtager en email fra MailChimp omkring bekræftelse af deres tilmelding. - Onlinebooq fjerner ikke folk fra listen i MailChimp igen. Heller ikke selvom deres status i Onlinebooq ændres til "nej" i modtagelse af nyhedsbreve.


Listen i MailChimp der overføres til må kun have FNAME og LNAME som påkrævede felter.


Dette er normal/standard opsætning af MailChimp, så hvis ikke du har tilføjet ekstra felter selv, så er det ikke noget du skal bekymre dig om.