Sikkerhet
Backup og kryptering

Gjør hverdagen min enklere

Onlinebooq er og blir bare enkelt. Det er lett å komme i gang, lett å holde oversikt og lett å bruke for både kundene og jeg. Jeg har faktisk fått flere kunder ved å bruke internett, da vi alle bruker nettet i løpet av dagen. Nå har kundene mulighet for å bestille time døgnet rundt. Det er morsomt å gå inn og se statistikker og få et innblikk i når kundene faktisk booker. Hos meg er mellom kl. 02 og 04 det eneste tidspunktet som det ikke blir booket i. Søndag (stengt) har jeg 12% av mine bookinger. Forstår ikke at jeg har kunne leve uten. Telefonen ringer så sjeldent, og når man står alene er det veldig befriende.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere uttalelser

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor Onlinebooq sørger for at dine data er fortrolige. Vi tar daglig backup og din tilgang til Onlinebooq skjer via SSL-kryptering. Dette er samme teknologi som benyttes av nettbanker og ved betaling med kredittkort over internett. Betaling av Onlinebooq skjer gjennom QuickPay. Onlinebooq lagrer ingen informasjon om dine betalingskort.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Det er et enkelt og overskuelig system

Jeg har kunder som sier at de er blitt kunde hos meg fordi jeg har onlinebooq, og at de synes det er et enkelt og oversiktlig system. Selv mennesker som ikke er vant til datamaskin synes det er lett å bestille time. Jeg er glad for at jeg lett kan komme i kontakt med kundene mine.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere uttalelser