Sikkerhet
Backup og kryptering

Det er et superenkelt program å jobbe med

Kundene elsker MassageKompagniets enkle løsning på et online bookingsystem og vi elsker vår leverandør, Onlinebooq. Servicen er i toppklasse og det svares raskt på forespørsler og hjulpet ved utfordringer. Systemet er bygget opp med en enkel logikk, så det meste kan man klare helt uten hjelp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere uttalelser

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor Onlinebooq sørger for at dine data er fortrolige. Vi tar daglig backup og din tilgang til Onlinebooq skjer via SSL-kryptering. Dette er samme teknologi som benyttes av nettbanker og ved betaling med kredittkort over internett. Betaling av Onlinebooq skjer gjennom QuickPay. Onlinebooq lagrer ingen informasjon om dine betalingskort.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Gjør hverdagen min enklere

Onlinebooq er og blir bare enkelt. Det er lett å komme i gang, lett å holde oversikt og lett å bruke for både kundene og jeg. Jeg har faktisk fått flere kunder ved å bruke internett, da vi alle bruker nettet i løpet av dagen. Nå har kundene mulighet for å bestille time døgnet rundt. Det er morsomt å gå inn og se statistikker og få et innblikk i når kundene faktisk booker. Hos meg er mellom kl. 02 og 04 det eneste tidspunktet som det ikke blir booket i. Søndag (stengt) har jeg 12% av mine bookinger. Forstår ikke at jeg har kunne leve uten. Telefonen ringer så sjeldent, og når man står alene er det veldig befriende.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere uttalelser