Sikkerhet
Backup og kryptering

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor Onlinebooq sørger for at dine data er fortrolige. Vi tar daglig backup og din tilgang til Onlinebooq skjer via SSL-kryptering. Dette er samme teknologi som benyttes av nettbanker og ved betaling med kredittkort over internett. Betaling av Onlinebooq skjer gjennom QuickPay. Onlinebooq lagrer ingen informasjon om dine betalingskort.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Lett å sette opp. Lever opp til de gode anbefalingene

Hos WellnessKompagniet har vi brukt Onlinebooq fra dag én og bookingsystemet lever uten tvil opp til de gode anbefalingene. Det har vært lett å sette opp i forhold til våre ønsker og vi har til og med fått ros fra vår hjemmesidetilbyder, da det skulle integreres på hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere uttalelser