Unngå uteblivelser
med påminnelser

Gjør hverdagen min enklere

Onlinebooq er og blir bare enkelt. Det er lett å komme i gang, lett å holde oversikt og lett å bruke for både kundene og jeg. Jeg har faktisk fått flere kunder ved å bruke internett, da vi alle bruker nettet i løpet av dagen. Nå har kundene mulighet for å bestille time døgnet rundt. Det er morsomt å gå inn og se statistikker og få et innblikk i når kundene faktisk booker. Hos meg er mellom kl. 02 og 04 det eneste tidspunktet som det ikke blir booket i. Søndag (stengt) har jeg 12% av mine bookinger. Forstår ikke at jeg har kunne leve uten. Telefonen ringer så sjeldent, og når man står alene er det veldig befriende.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere uttalelser

Påminnelser (Email & SMS)

Onlinebooq hjelper til med å minne kundene på sine avtaler. 24 timer før en avtale sender systemet en påminnelse via e-post til kunden. Få timer før avtalens start sendes også en SMS. Ikke bare hjelper det deg med å unngå uteblivelser og dermed tapt omsetning, kundene vil også anse det som god kundeservice.

Personlige meldinger

Innholdet i både e-poster og SMS kan tilpasses slik at du får akkurat det personlige budskap og den ordlyden du ønsker på meldingene. Dessuten kan du benytte ditt eget navn eller nummer som avsender på SMS meldingene. På denne måten kan kundene svare direkte tilbake til deg, dersom du benytter en mobiltelefon.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Det er et superenkelt program å jobbe med

Kundene elsker MassageKompagniets enkle løsning på et online bookingsystem og vi elsker vår leverandør, Onlinebooq. Servicen er i toppklasse og det svares raskt på forespørsler og hjulpet ved utfordringer. Systemet er bygget opp med en enkel logikk, så det meste kan man klare helt uten hjelp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere uttalelser