Unngå uteblivelser
med påminnelser

Lett å sette opp. Lever opp til de gode anbefalingene

Hos WellnessKompagniet har vi brukt Onlinebooq fra dag én og bookingsystemet lever uten tvil opp til de gode anbefalingene. Det har vært lett å sette opp i forhold til våre ønsker og vi har til og med fått ros fra vår hjemmesidetilbyder, da det skulle integreres på hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere uttalelser

Påminnelser (Email & SMS)

Onlinebooq hjelper til med å minne kundene på sine avtaler. 24 timer før en avtale sender systemet en påminnelse via e-post til kunden. Få timer før avtalens start sendes også en SMS. Ikke bare hjelper det deg med å unngå uteblivelser og dermed tapt omsetning, kundene vil også anse det som god kundeservice.

Personlige meldinger

Innholdet i både e-poster og SMS kan tilpasses slik at du får akkurat det personlige budskap og den ordlyden du ønsker på meldingene. Dessuten kan du benytte ditt eget navn eller nummer som avsender på SMS meldingene. På denne måten kan kundene svare direkte tilbake til deg, dersom du benytter en mobiltelefon.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser