Unngå uteblivelser
med påminnelser

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brukt Onlinebooq i over et halvt år nå. Det er lett å bruke både for klinikken og klientene. Det letter hverdagen mye at folk selv bestiller og da skjer det ikke skrivefeil som når du mottar bestillinger via telefonen. Når det er noe vi er i tvil om eller vil ha endret på, er Onlinebooq raske til å svare og hjelpe oss.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere uttalelser

Påminnelser (Email & SMS)

Onlinebooq hjelper til med å minne kundene på sine avtaler. 24 timer før en avtale sender systemet en påminnelse via e-post til kunden. Få timer før avtalens start sendes også en SMS. Ikke bare hjelper det deg med å unngå uteblivelser og dermed tapt omsetning, kundene vil også anse det som god kundeservice.

Personlige meldinger

Innholdet i både e-poster og SMS kan tilpasses slik at du får akkurat det personlige budskap og den ordlyden du ønsker på meldingene. Dessuten kan du benytte ditt eget navn eller nummer som avsender på SMS meldingene. På denne måten kan kundene svare direkte tilbake til deg, dersom du benytter en mobiltelefon.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved å skifte til Onlinebooq

Mitt gamle bookingsystem virket ikke optimalt, og klientene fortsatte med å ringe fremfor å booke online. Med Onlinebooq går forretningen enda bedre. Vi får kanskje dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker feilfritt, supporten er utrolig hjelpsom og det utvikles stadig nye forbedringer til systemet. Jeg bytter ikke igjen! Jeg har klinikk GodKrop for massasje og wellness, og det har vært uvurderlig for meg å skifte til et feilfritt bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere uttalelser