Mobil
online booking

Onlinebooq er det enkleste kalenderprogrammet på nettet

Jeg har prøvd flere kalendere på nettet og onlinebooq er enkelt og raskt å komme i gang med. Fra jeg prøvde demoen til jeg hadde oppsatt brukersnittet gikk det 10 min. Kundene mine er utrolig glade for onlinebooq, da de ikke trenger å huske på passord og lignende. De kan gå inn på siden hjemmefra eller på jobb og bestille time - lett og raskt. Det er så lett at de eldre pasientene mine nå booker online.

Ole Petersen Ole Petersen, OP Massage Vis flere uttalelser

Kundene bestiller via smarttelefoner

Flere og flere benytter deres smarttelefoner eller nettbrett til å opprette avtaler hos deres frisør eller behandler. Derfor har Onlinebooq selvfølgelig en mobilutgave av online booking. Uansett om kundene dine bruker iPhone, Android, Windows Phone eller annen smarttelefon, så kan de bruke vår mobilutgave.

Mobil utgave

Når kundene dine kommer inn på bookingsiden via deres smarttelefon, så viser Onlinebooq automatisk den mobile utgaven av bookingsystemet. Utover å bestille nye avtaler kan kundene dine finne de normale informasjonene med kart, åpningstider, kontakt osv. – i tillegg kan de også se og administrere eksisterende avtaler.

Alle platforme

Når man bestiller tid via mobilen kommer man gjennom de samme stegene som vanlig. Men alle stegene er optimert til mobil med tydelig skrift samt store tekstfelter og knapper. Mobilutgaven er IKKE bundet til en fast plattform som iPhone eller Android, men virker til alle telefoner med internettadgang.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Det er et superenkelt program å jobbe med

Kundene elsker MassageKompagniets enkle løsning på et online bookingsystem og vi elsker vår leverandør, Onlinebooq. Servicen er i toppklasse og det svares raskt på forespørsler og hjulpet ved utfordringer. Systemet er bygget opp med en enkel logikk, så det meste kan man klare helt uten hjelp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere uttalelser