Mobil
online booking

Det er et enkelt og overskuelig system

Jeg har kunder som sier at de er blitt kunde hos meg fordi jeg har onlinebooq, og at de synes det er et enkelt og oversiktlig system. Selv mennesker som ikke er vant til datamaskin synes det er lett å bestille time. Jeg er glad for at jeg lett kan komme i kontakt med kundene mine.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere uttalelser

Kundene bestiller via smarttelefoner

Flere og flere benytter deres smarttelefoner eller nettbrett til å opprette avtaler hos deres frisør eller behandler. Derfor har Onlinebooq selvfølgelig en mobilutgave av online booking. Uansett om kundene dine bruker iPhone, Android, Windows Phone eller annen smarttelefon, så kan de bruke vår mobilutgave.

Mobil utgave

Når kundene dine kommer inn på bookingsiden via deres smarttelefon, så viser Onlinebooq automatisk den mobile utgaven av bookingsystemet. Utover å bestille nye avtaler kan kundene dine finne de normale informasjonene med kart, åpningstider, kontakt osv. – i tillegg kan de også se og administrere eksisterende avtaler.

Alle platforme

Når man bestiller tid via mobilen kommer man gjennom de samme stegene som vanlig. Men alle stegene er optimert til mobil med tydelig skrift samt store tekstfelter og knapper. Mobilutgaven er IKKE bundet til en fast plattform som iPhone eller Android, men virker til alle telefoner med internettadgang.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Gjør hverdagen min enklere

Onlinebooq er og blir bare enkelt. Det er lett å komme i gang, lett å holde oversikt og lett å bruke for både kundene og jeg. Jeg har faktisk fått flere kunder ved å bruke internett, da vi alle bruker nettet i løpet av dagen. Nå har kundene mulighet for å bestille time døgnet rundt. Det er morsomt å gå inn og se statistikker og få et innblikk i når kundene faktisk booker. Hos meg er mellom kl. 02 og 04 det eneste tidspunktet som det ikke blir booket i. Søndag (stengt) har jeg 12% av mine bookinger. Forstår ikke at jeg har kunne leve uten. Telefonen ringer så sjeldent, og når man står alene er det veldig befriende.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere uttalelser