Mobil
online booking

Det er et enkelt og overskuelig system

Jeg har kunder som sier at de er blitt kunde hos meg fordi jeg har onlinebooq, og at de synes det er et enkelt og oversiktlig system. Selv mennesker som ikke er vant til datamaskin synes det er lett å bestille time. Jeg er glad for at jeg lett kan komme i kontakt med kundene mine.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere uttalelser

Kundene bestiller via smarttelefoner

Flere og flere benytter deres smarttelefoner eller nettbrett til å opprette avtaler hos deres frisør eller behandler. Derfor har Onlinebooq selvfølgelig en mobilutgave av online booking. Uansett om kundene dine bruker iPhone, Android, Windows Phone eller annen smarttelefon, så kan de bruke vår mobilutgave.

Mobil utgave

Når kundene dine kommer inn på bookingsiden via deres smarttelefon, så viser Onlinebooq automatisk den mobile utgaven av bookingsystemet. Utover å bestille nye avtaler kan kundene dine finne de normale informasjonene med kart, åpningstider, kontakt osv. – i tillegg kan de også se og administrere eksisterende avtaler.

Alle platforme

Når man bestiller tid via mobilen kommer man gjennom de samme stegene som vanlig. Men alle stegene er optimert til mobil med tydelig skrift samt store tekstfelter og knapper. Mobilutgaven er IKKE bundet til en fast plattform som iPhone eller Android, men virker til alle telefoner med internettadgang.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser