Online kalender
med mange funksjoner

Lett å sette opp. Lever opp til de gode anbefalingene

Hos WellnessKompagniet har vi brukt Onlinebooq fra dag én og bookingsystemet lever uten tvil opp til de gode anbefalingene. Det har vært lett å sette opp i forhold til våre ønsker og vi har til og med fått ros fra vår hjemmesidetilbyder, da det skulle integreres på hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere uttalelser

Kalender

Kalenderen er selve kjernen både i virksomheten din og i Onlinebooq. Det er viktig å ha en enkelt oversikt over alle avtaler og åpningstider, samt ikke minst å kunne se hvor det er plass til enda en kunde. Du har tilgang til din kalender fra hvor som helst – alt du trenger er tilgang på internett.

Farger gir deg rask oversikt

I kalenderen oppretter du åpningstider for når kundene kan bestille avtaler. Den hvite bakgrunnsfargen viser dine ledige timer, som er klare til å fylles inn med kundeavtaler. Når du oppretter en avtale med en kunde, blir feltet markert med grønt. Bestiller kunden selv over nett ser du dette raskt, da feltet markeres med blått.

Opprett avtale

Alt du trenger å gjøre for å opprette en avtale i kalenderen, er å peke og trykke. Du skriver så inn hva avtalen gjelder, for så og enten å finne kunden i ditt kartotek eller opprette en ny kunde.

Endre avtale

Når du trenger å endre på en avtale gjøres dette svært enkelt med Onlinebooq. Skal du flytte avtalen innenfor samme uken, trykker du bare på den og så trekke du den over til en ny dag eller et nytt tidspunkt med musen. Skal du flytte den til en helt annen uke kan du bruke flytte funksjonen fra menyen. Du kan like enkelt og hurtig forlenge eller forkorte en avtale med noen musetrykk.

Forskjellige visninger

Det er mulig å stille kalenderen til forskjellige utseender, alt etter hva som passer best for deg. Har du flere medarbeidere, kan det f. eks være en fordel å se kalendrene siden av hverandre. Også her kan du hurtig og enkelt flytte avtaler mellom kalendere.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

En stor hjelp i hverdagen

Onlinebooq er en stor hjelp i min hverdag med automatiske funksjoner som påminnelser pr. sms og mail. God service og åpen dialog om systemets utvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere uttalelser