Online kalender
med mange funksjoner

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brukt Onlinebooq i over et halvt år nå. Det er lett å bruke både for klinikken og klientene. Det letter hverdagen mye at folk selv bestiller og da skjer det ikke skrivefeil som når du mottar bestillinger via telefonen. Når det er noe vi er i tvil om eller vil ha endret på, er Onlinebooq raske til å svare og hjelpe oss.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere uttalelser

Kalender

Kalenderen er selve kjernen både i virksomheten din og i Onlinebooq. Det er viktig å ha en enkelt oversikt over alle avtaler og åpningstider, samt ikke minst å kunne se hvor det er plass til enda en kunde. Du har tilgang til din kalender fra hvor som helst – alt du trenger er tilgang på internett.

Farger gir deg rask oversikt

I kalenderen oppretter du åpningstider for når kundene kan bestille avtaler. Den hvite bakgrunnsfargen viser dine ledige timer, som er klare til å fylles inn med kundeavtaler. Når du oppretter en avtale med en kunde, blir feltet markert med grønt. Bestiller kunden selv over nett ser du dette raskt, da feltet markeres med blått.

Opprett avtale

Alt du trenger å gjøre for å opprette en avtale i kalenderen, er å peke og trykke. Du skriver så inn hva avtalen gjelder, for så og enten å finne kunden i ditt kartotek eller opprette en ny kunde.

Endre avtale

Når du trenger å endre på en avtale gjøres dette svært enkelt med Onlinebooq. Skal du flytte avtalen innenfor samme uken, trykker du bare på den og så trekke du den over til en ny dag eller et nytt tidspunkt med musen. Skal du flytte den til en helt annen uke kan du bruke flytte funksjonen fra menyen. Du kan like enkelt og hurtig forlenge eller forkorte en avtale med noen musetrykk.

Forskjellige visninger

Det er mulig å stille kalenderen til forskjellige utseender, alt etter hva som passer best for deg. Har du flere medarbeidere, kan det f. eks være en fordel å se kalendrene siden av hverandre. Også her kan du hurtig og enkelt flytte avtaler mellom kalendere.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved å skifte til Onlinebooq

Mitt gamle bookingsystem virket ikke optimalt, og klientene fortsatte med å ringe fremfor å booke online. Med Onlinebooq går forretningen enda bedre. Vi får kanskje dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker feilfritt, supporten er utrolig hjelpsom og det utvikles stadig nye forbedringer til systemet. Jeg bytter ikke igjen! Jeg har klinikk GodKrop for massasje og wellness, og det har vært uvurderlig for meg å skifte til et feilfritt bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere uttalelser