Online
betaling

200% flere bookninger bare ved å skifte til Onlinebooq

Mitt gamle bookingsystem virket ikke optimalt, og klientene fortsatte med å ringe fremfor å booke online. Med Onlinebooq går forretningen enda bedre. Vi får kanskje dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker feilfritt, supporten er utrolig hjelpsom og det utvikles stadig nye forbedringer til systemet. Jeg bytter ikke igjen! Jeg har klinikk GodKrop for massasje og wellness, og det har vært uvurderlig for meg å skifte til et feilfritt bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere uttalelser

Online betaling

Gi kundene mulighet til å betale direkte ved bestilling. Siste trinn i bestillingsforløpet kan være online betaling. Du velger selv om du vil tilby dette til dine kunder. Du kan også bestemme om betaling skal være påkrevet eller valgfritt. Det koster ikke ekstra å bruke betalingsfunksjonen i Onlinebooq.

Muligheder for betaling

Med Onlinebooq kan du bruke enten PayPal eller Quickpay til å motta dine betalinger. De har forskjellige priser og betalingsmuligheter. For øyeblikket støttes online betaling kun i forbindelse med bestilling av avtaler og ikke ved påmelding til gruppe.

PayPal

PayPal er en av de største betalingstilbyderne i verden. Fordelen her er at du kommer gratis og enkelt i gang med å motta betaling. Du kan motta betaling via PayPal-konto, VISA, MasterCard og American Express. Det betales hverken opprettelsesgebyr eller månedsabonnement med PayPal. De har dog et høyere gebyr pr. betaling enn andre løsninger.

Quickpay

Quickpay er en skandinavisk betalingsgateway som gir mulighet for å motta betaling gjennom andre utløsere . Man må altså foruten en avtale med Quickpay også ha en innløsningsavtale med f.eks. Teller. Fordelen her er at man kan få et lavere gebyr pr. betaling enn hos PayPal.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

En stor hjelp i hverdagen

Onlinebooq er en stor hjelp i min hverdag med automatiske funksjoner som påminnelser pr. sms og mail. God service og åpen dialog om systemets utvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere uttalelser