Online
betaling

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brukt Onlinebooq i over et halvt år nå. Det er lett å bruke både for klinikken og klientene. Det letter hverdagen mye at folk selv bestiller og da skjer det ikke skrivefeil som når du mottar bestillinger via telefonen. Når det er noe vi er i tvil om eller vil ha endret på, er Onlinebooq raske til å svare og hjelpe oss.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere uttalelser

Online betaling

Gi kundene mulighet til å betale direkte ved bestilling. Siste trinn i bestillingsforløpet kan være online betaling. Du velger selv om du vil tilby dette til dine kunder. Du kan også bestemme om betaling skal være påkrevet eller valgfritt. Det koster ikke ekstra å bruke betalingsfunksjonen i Onlinebooq.

Muligheder for betaling

Med Onlinebooq kan du bruke enten PayPal eller Quickpay til å motta dine betalinger. De har forskjellige priser og betalingsmuligheter. For øyeblikket støttes online betaling kun i forbindelse med bestilling av avtaler og ikke ved påmelding til gruppe.

PayPal

PayPal er en av de største betalingstilbyderne i verden. Fordelen her er at du kommer gratis og enkelt i gang med å motta betaling. Du kan motta betaling via PayPal-konto, VISA, MasterCard og American Express. Det betales hverken opprettelsesgebyr eller månedsabonnement med PayPal. De har dog et høyere gebyr pr. betaling enn andre løsninger.

Quickpay

Quickpay er en skandinavisk betalingsgateway som gir mulighet for å motta betaling gjennom andre utløsere . Man må altså foruten en avtale med Quickpay også ha en innløsningsavtale med f.eks. Teller. Fordelen her er at man kan få et lavere gebyr pr. betaling enn hos PayPal.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved å skifte til Onlinebooq

Mitt gamle bookingsystem virket ikke optimalt, og klientene fortsatte med å ringe fremfor å booke online. Med Onlinebooq går forretningen enda bedre. Vi får kanskje dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker feilfritt, supporten er utrolig hjelpsom og det utvikles stadig nye forbedringer til systemet. Jeg bytter ikke igjen! Jeg har klinikk GodKrop for massasje og wellness, og det har vært uvurderlig for meg å skifte til et feilfritt bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere uttalelser