Online
betaling

Det er et enkelt og overskuelig system

Jeg har kunder som sier at de er blitt kunde hos meg fordi jeg har onlinebooq, og at de synes det er et enkelt og oversiktlig system. Selv mennesker som ikke er vant til datamaskin synes det er lett å bestille time. Jeg er glad for at jeg lett kan komme i kontakt med kundene mine.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere uttalelser

Online betaling

Gi kundene mulighet til å betale direkte ved bestilling. Siste trinn i bestillingsforløpet kan være online betaling. Du velger selv om du vil tilby dette til dine kunder. Du kan også bestemme om betaling skal være påkrevet eller valgfritt. Det koster ikke ekstra å bruke betalingsfunksjonen i Onlinebooq.

Muligheder for betaling

Med Onlinebooq kan du bruke enten PayPal eller Quickpay til å motta dine betalinger. De har forskjellige priser og betalingsmuligheter. For øyeblikket støttes online betaling kun i forbindelse med bestilling av avtaler og ikke ved påmelding til gruppe.

PayPal

PayPal er en av de største betalingstilbyderne i verden. Fordelen her er at du kommer gratis og enkelt i gang med å motta betaling. Du kan motta betaling via PayPal-konto, VISA, MasterCard og American Express. Det betales hverken opprettelsesgebyr eller månedsabonnement med PayPal. De har dog et høyere gebyr pr. betaling enn andre løsninger.

Quickpay

Quickpay er en skandinavisk betalingsgateway som gir mulighet for å motta betaling gjennom andre utløsere . Man må altså foruten en avtale med Quickpay også ha en innløsningsavtale med f.eks. Teller. Fordelen her er at man kan få et lavere gebyr pr. betaling enn hos PayPal.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser