Samling på din
kundedatabase

En stor hjelp i hverdagen

Onlinebooq er en stor hjelp i min hverdag med automatiske funksjoner som påminnelser pr. sms og mail. God service og åpen dialog om systemets utvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere uttalelser

Kundedatabase

Onlinebooq gjør det mulig for deg å samle alle dine kundeopplysninger et sted. Fra nå kan du møte godt forbredt til enhver avtale, siden både stamdata og notater er lett tilgjengelige.

Kundelisten

I kundelisten er det mulig å finne frem til dine kunder ut fra navn, telefonnummer eller e-post. Kundene dine legger selv inn aktuelle kontaktopplysninger, noe som sørger for at du har en oppdatert og korrekt kundedatabase.

Kundekort

På kundekortet finnes kundens stamdata. Det kan legges inn navn, adresse og kontaktopplysninger slik som telefon, mobil og e-post. Dessuten kan det legges inn ekstra notater om kunden, samt markeres hvorvidt kunden ønsker å motta nyhetsbrev på e-post og/eller SMS.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Lett å sette opp. Lever opp til de gode anbefalingene

Hos WellnessKompagniet har vi brukt Onlinebooq fra dag én og bookingsystemet lever uten tvil opp til de gode anbefalingene. Det har vært lett å sette opp i forhold til våre ønsker og vi har til og med fått ros fra vår hjemmesidetilbyder, da det skulle integreres på hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere uttalelser