Samling på din
kundedatabase

Onlinebooq er det enkleste kalenderprogrammet på nettet

Jeg har prøvd flere kalendere på nettet og onlinebooq er enkelt og raskt å komme i gang med. Fra jeg prøvde demoen til jeg hadde oppsatt brukersnittet gikk det 10 min. Kundene mine er utrolig glade for onlinebooq, da de ikke trenger å huske på passord og lignende. De kan gå inn på siden hjemmefra eller på jobb og bestille time - lett og raskt. Det er så lett at de eldre pasientene mine nå booker online.

Ole Petersen Ole Petersen, OP Massage Vis flere uttalelser

Kundedatabase

Onlinebooq gjør det mulig for deg å samle alle dine kundeopplysninger et sted. Fra nå kan du møte godt forbredt til enhver avtale, siden både stamdata og notater er lett tilgjengelige.

Kundelisten

I kundelisten er det mulig å finne frem til dine kunder ut fra navn, telefonnummer eller e-post. Kundene dine legger selv inn aktuelle kontaktopplysninger, noe som sørger for at du har en oppdatert og korrekt kundedatabase.

Kundekort

På kundekortet finnes kundens stamdata. Det kan legges inn navn, adresse og kontaktopplysninger slik som telefon, mobil og e-post. Dessuten kan det legges inn ekstra notater om kunden, samt markeres hvorvidt kunden ønsker å motta nyhetsbrev på e-post og/eller SMS.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Det er et superenkelt program å jobbe med

Kundene elsker MassageKompagniets enkle løsning på et online bookingsystem og vi elsker vår leverandør, Onlinebooq. Servicen er i toppklasse og det svares raskt på forespørsler og hjulpet ved utfordringer. Systemet er bygget opp med en enkel logikk, så det meste kan man klare helt uten hjelp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere uttalelser