Samling på din
kundedatabase

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser

Kundedatabase

Onlinebooq gjør det mulig for deg å samle alle dine kundeopplysninger et sted. Fra nå kan du møte godt forbredt til enhver avtale, siden både stamdata og notater er lett tilgjengelige.

Kundelisten

I kundelisten er det mulig å finne frem til dine kunder ut fra navn, telefonnummer eller e-post. Kundene dine legger selv inn aktuelle kontaktopplysninger, noe som sørger for at du har en oppdatert og korrekt kundedatabase.

Kundekort

På kundekortet finnes kundens stamdata. Det kan legges inn navn, adresse og kontaktopplysninger slik som telefon, mobil og e-post. Dessuten kan det legges inn ekstra notater om kunden, samt markeres hvorvidt kunden ønsker å motta nyhetsbrev på e-post og/eller SMS.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Det er et enkelt og overskuelig system

Jeg har kunder som sier at de er blitt kunde hos meg fordi jeg har onlinebooq, og at de synes det er et enkelt og oversiktlig system. Selv mennesker som ikke er vant til datamaskin synes det er lett å bestille time. Jeg er glad for at jeg lett kan komme i kontakt med kundene mine.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere uttalelser