Kalenderen
på mobilen

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser

Mobil kalender

Som ansatt eller bedriftseier er det godt å alltid ha adgang til sitt daglige program. På mobilen din kan du lett se og redigere bl.a. avtaler og kunder. Den kan brukes på alle typer mobiltelefoner, så det er ikke viktig om du har iPhone, Android, Windows Phone eller en annen smarttelefon.

Både mobile og fullversjon

Når du logger inn som medarbeider fra telefonen din, så gir systemet deg automatisk den mobile versjonen. Hvis du trenger å bytte mellom den mobile og normale versjonen, så kan dette gjøres gjennom menyen. Når du står uten en pc, er det veldig enkelt å opprette en ny avtale eller se hva som er planlagt for de neste dagene.

Kundeliste

Kundelisten og redigering av de enkelte kundene er selvfølgelig også laget til mobilen. Som i den normale utgaven av systemet, så kan du lese stamdata, journal, se avtaler og gruppepåmeldinger.

Alle plattformer

Tilføy en snarvei på startskjermen på telefonen din for rask adgang til systemet. Dette kan gjøres både på Android, iPhone og Windows Phone.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Det er et enkelt og overskuelig system

Jeg har kunder som sier at de er blitt kunde hos meg fordi jeg har onlinebooq, og at de synes det er et enkelt og oversiktlig system. Selv mennesker som ikke er vant til datamaskin synes det er lett å bestille time. Jeg er glad for at jeg lett kan komme i kontakt med kundene mine.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere uttalelser