Kalenderen
på mobilen

200% flere bookninger bare ved å skifte til Onlinebooq

Mitt gamle bookingsystem virket ikke optimalt, og klientene fortsatte med å ringe fremfor å booke online. Med Onlinebooq går forretningen enda bedre. Vi får kanskje dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker feilfritt, supporten er utrolig hjelpsom og det utvikles stadig nye forbedringer til systemet. Jeg bytter ikke igjen! Jeg har klinikk GodKrop for massasje og wellness, og det har vært uvurderlig for meg å skifte til et feilfritt bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere uttalelser

Mobil kalender

Som ansatt eller bedriftseier er det godt å alltid ha adgang til sitt daglige program. På mobilen din kan du lett se og redigere bl.a. avtaler og kunder. Den kan brukes på alle typer mobiltelefoner, så det er ikke viktig om du har iPhone, Android, Windows Phone eller en annen smarttelefon.

Både mobile og fullversjon

Når du logger inn som medarbeider fra telefonen din, så gir systemet deg automatisk den mobile versjonen. Hvis du trenger å bytte mellom den mobile og normale versjonen, så kan dette gjøres gjennom menyen. Når du står uten en pc, er det veldig enkelt å opprette en ny avtale eller se hva som er planlagt for de neste dagene.

Kundeliste

Kundelisten og redigering av de enkelte kundene er selvfølgelig også laget til mobilen. Som i den normale utgaven av systemet, så kan du lese stamdata, journal, se avtaler og gruppepåmeldinger.

Alle plattformer

Tilføy en snarvei på startskjermen på telefonen din for rask adgang til systemet. Dette kan gjøres både på Android, iPhone og Windows Phone.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

En stor hjelp i hverdagen

Onlinebooq er en stor hjelp i min hverdag med automatiske funksjoner som påminnelser pr. sms og mail. God service og åpen dialog om systemets utvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere uttalelser