Kalenderen
på mobilen

Det er et superenkelt program å jobbe med

Kundene elsker MassageKompagniets enkle løsning på et online bookingsystem og vi elsker vår leverandør, Onlinebooq. Servicen er i toppklasse og det svares raskt på forespørsler og hjulpet ved utfordringer. Systemet er bygget opp med en enkel logikk, så det meste kan man klare helt uten hjelp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere uttalelser

Mobil kalender

Som ansatt eller bedriftseier er det godt å alltid ha adgang til sitt daglige program. På mobilen din kan du lett se og redigere bl.a. avtaler og kunder. Den kan brukes på alle typer mobiltelefoner, så det er ikke viktig om du har iPhone, Android, Windows Phone eller en annen smarttelefon.

Både mobile og fullversjon

Når du logger inn som medarbeider fra telefonen din, så gir systemet deg automatisk den mobile versjonen. Hvis du trenger å bytte mellom den mobile og normale versjonen, så kan dette gjøres gjennom menyen. Når du står uten en pc, er det veldig enkelt å opprette en ny avtale eller se hva som er planlagt for de neste dagene.

Kundeliste

Kundelisten og redigering av de enkelte kundene er selvfølgelig også laget til mobilen. Som i den normale utgaven av systemet, så kan du lese stamdata, journal, se avtaler og gruppepåmeldinger.

Alle plattformer

Tilføy en snarvei på startskjermen på telefonen din for rask adgang til systemet. Dette kan gjøres både på Android, iPhone og Windows Phone.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Gjør hverdagen min enklere

Onlinebooq er og blir bare enkelt. Det er lett å komme i gang, lett å holde oversikt og lett å bruke for både kundene og jeg. Jeg har faktisk fått flere kunder ved å bruke internett, da vi alle bruker nettet i løpet av dagen. Nå har kundene mulighet for å bestille time døgnet rundt. Det er morsomt å gå inn og se statistikker og få et innblikk i når kundene faktisk booker. Hos meg er mellom kl. 02 og 04 det eneste tidspunktet som det ikke blir booket i. Søndag (stengt) har jeg 12% av mine bookinger. Forstår ikke at jeg har kunne leve uten. Telefonen ringer så sjeldent, og når man står alene er det veldig befriende.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere uttalelser