Mulighed for
hold / kurser / undervisning

Lett å sette opp. Lever opp til de gode anbefalingene

Hos WellnessKompagniet har vi brukt Onlinebooq fra dag én og bookingsystemet lever uten tvil opp til de gode anbefalingene. Det har vært lett å sette opp i forhold til våre ønsker og vi har til og med fått ros fra vår hjemmesidetilbyder, da det skulle integreres på hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere uttalelser

Grupper

Med Onlinebooq er det lett å holde orden på gruppene dine. Kundene dine kan melde seg på online og du setter selv et maks antall pr. gruppe. Kan brukes til mange forskjellige grupper og lag. Alle begivenheter hvor det er nødvendig at flere kunder booker seg inn på den samme tiden.

Oversikt fra kalenderen

I din kalender opptrer gruppene dine både ved siden av dine alminnelige og personlige avtaler. Fra oversikten kan du se hvor mange som er påmeldt de enkelte gruppene.

Online booking til grupper

Online gruppebooking er selvfølgelig mulig! Kundene dine kan velge mellom de frie gruppene hvor du har tillatt online booking. Skulle de bli forhindret kan de også selv framelde seg gjennom bookingsiden.

Påminnelser til grupper

Fra medarbeiderdelen av systemet har du full oversikt over hvem som er påmeldt de enkelte gruppene. Systemet kan sende ut kvitteringer og varsler både på epost og SMS. Du setter selv opp hva du ønsker skal sendes ut og selvfølgelig innholdet av meldingene.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Systemet er kommet for å bli

Jeg har gjennom lengre tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mer enkelt å benytte for kundene mine enn mitt tidligere system. Samtidig er den raske supporten som alltid står til rådighet også et stort pluss hvis det skulle oppstå spørsmål. Onlinebooq er et produkt som hele tiden er up-to-date med å utvikle systemet, og så kan man som næringsdrivende selv bestemme om man vil gjøre bruk av disse funksjonene.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere uttalelser