Mulighed for
hold / kurser / undervisning

200% flere bookninger bare ved å skifte til Onlinebooq

Mitt gamle bookingsystem virket ikke optimalt, og klientene fortsatte med å ringe fremfor å booke online. Med Onlinebooq går forretningen enda bedre. Vi får kanskje dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker feilfritt, supporten er utrolig hjelpsom og det utvikles stadig nye forbedringer til systemet. Jeg bytter ikke igjen! Jeg har klinikk GodKrop for massasje og wellness, og det har vært uvurderlig for meg å skifte til et feilfritt bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere uttalelser

Grupper

Med Onlinebooq er det lett å holde orden på gruppene dine. Kundene dine kan melde seg på online og du setter selv et maks antall pr. gruppe. Kan brukes til mange forskjellige grupper og lag. Alle begivenheter hvor det er nødvendig at flere kunder booker seg inn på den samme tiden.

Oversikt fra kalenderen

I din kalender opptrer gruppene dine både ved siden av dine alminnelige og personlige avtaler. Fra oversikten kan du se hvor mange som er påmeldt de enkelte gruppene.

Online booking til grupper

Online gruppebooking er selvfølgelig mulig! Kundene dine kan velge mellom de frie gruppene hvor du har tillatt online booking. Skulle de bli forhindret kan de også selv framelde seg gjennom bookingsiden.

Påminnelser til grupper

Fra medarbeiderdelen av systemet har du full oversikt over hvem som er påmeldt de enkelte gruppene. Systemet kan sende ut kvitteringer og varsler både på epost og SMS. Du setter selv opp hva du ønsker skal sendes ut og selvfølgelig innholdet av meldingene.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

En stor hjelp i hverdagen

Onlinebooq er en stor hjelp i min hverdag med automatiske funksjoner som påminnelser pr. sms og mail. God service og åpen dialog om systemets utvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere uttalelser