Mulighed for
hold / kurser / undervisning

En stor hjelp i hverdagen

Onlinebooq er en stor hjelp i min hverdag med automatiske funksjoner som påminnelser pr. sms og mail. God service og åpen dialog om systemets utvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere uttalelser

Grupper

Med Onlinebooq er det lett å holde orden på gruppene dine. Kundene dine kan melde seg på online og du setter selv et maks antall pr. gruppe. Kan brukes til mange forskjellige grupper og lag. Alle begivenheter hvor det er nødvendig at flere kunder booker seg inn på den samme tiden.

Oversikt fra kalenderen

I din kalender opptrer gruppene dine både ved siden av dine alminnelige og personlige avtaler. Fra oversikten kan du se hvor mange som er påmeldt de enkelte gruppene.

Online booking til grupper

Online gruppebooking er selvfølgelig mulig! Kundene dine kan velge mellom de frie gruppene hvor du har tillatt online booking. Skulle de bli forhindret kan de også selv framelde seg gjennom bookingsiden.

Påminnelser til grupper

Fra medarbeiderdelen av systemet har du full oversikt over hvem som er påmeldt de enkelte gruppene. Systemet kan sende ut kvitteringer og varsler både på epost og SMS. Du setter selv opp hva du ønsker skal sendes ut og selvfølgelig innholdet av meldingene.

Er du klar til å prøve kalenderen selv - uten forpliktelser? Prøv gratis

Lett å sette opp. Lever opp til de gode anbefalingene

Hos WellnessKompagniet har vi brukt Onlinebooq fra dag én og bookingsystemet lever uten tvil opp til de gode anbefalingene. Det har vært lett å sette opp i forhold til våre ønsker og vi har til og med fått ros fra vår hjemmesidetilbyder, da det skulle integreres på hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere uttalelser